Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021

 

Energy Dance Center ry pidättää oikeuden tuntimuutoksiin.**) Show pr, show duo ja disco duo lisäksi erillinen sopimus. Lisätiedot valmentajalta.Hinnasto:1 tunti/ vko............40€/kk2 tuntia/ vko..........70€/kk3 tuntia/ vko.........100€/kk4 tuntia/ vko.........130€/kk5 tuntia/ vko.........160€/kk6 tuntia/ vko.........190€/kk7 tuntia/ vko.........220€/kkErikseen maksettavat tunnit ovat tunnit joilla tehdään kilpaohjelmia paitsi show pienryhmä. Erikseen maksettavat tunnit: disco soolo, disco duo, disco freestyle, slow disco, show soolo ja show duo jotka ovat 45€/kk/ kpl, 135€/kk asti (3kpl). Jos sinulla on 4 kilpatuntia tai enemmän ei näistä tule lisämaksua. Tanssiva iltapäiväkerho 25€/kk.

Etunimi Sukunimi
pp.kk.vvvv
Etunimi Sukunimi
vahvista sähköpostiValokuvaaminen/ videokuvaaminen ja kuvamateriaalin käyttö ja julkaiseminen seuran kotisivuilla/ facebookissa/ instagramissa/ mainoksissa/ muussa mediassa on sallittua
Olen lukenut ja hyväksynyt säännöt.Ilmoittautuminen on sitova ja on voimassa koko lukukauden (syksy 2020-kevät 2021). Mikäli et enää osallistu kevätkaudelle, ilmoitathan siitä kirjallisesti 15.12.2020 mennessä. Edellytämme kilpalajitunneille (disco soolo & duo, disco freestyle, slow disco, show soolo & duo) osallistuvilta myös osallistumista lajin tekniikkatunnille, lisäksi freestyletunnille osallistuvilta akrobatiatunnille osallistumista.Energy Dance Center ei ole vakuuttanut oppilaita,vaan jokainen huolehtii itse omasta vakuutuksestaan.Suosittelemme hankkimaan urheiluvakuutuksen, esim. www.fdo.fi tai omasta vakuutusyhtiöstäsi.Energy Dance Center ry on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, kuukausimaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut ja jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Kuukausimaksujen laskutusjakso on 1 kk ja eräpäivä on joka kk 10pv.Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 20€, joka laskutetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.Poikkeukset kuukasimaksuihin ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, joka tulee viipymättä toimittaa ohjaajalle. Maksukehotuksesta veloitamme 5€ ja mahdollisista jatkotoimenpiteistä aiheutuvat kulut perintätoimiston hinnaston mukaisesti. Osallistumisoikeus tunneille evätään, mikäli edellinen kk-laskusi on maksamatta vielä seuraavan kuukauden 2.päivänä. Ilmoitamme asiasta erikseen tekstiviestillä huoltajalle.Myös kilpailuihin osallistuminen edellyttää maksujen olevan ajan tasalla.Mikäli tarvitset eräpäivän siirtoa, voi sitä anoa kirjallisesti johtokunnalta.myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua ja salasanat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi